zondag 25 september 2011

Kies Xoçai om de balans te herstellen

De meeste mensen in Nederland en België begrijpen het belang van Omega 3 vetzuren, wat echter minder bekend is, is het belang om Omega-3 en Omega-6 goed te balanceren.  In tegenstelling tot Omega 3 zijn er veel producten die Omega 6 bevatten.  Het is zelfs zo dat de meeste koeken, snoep, snacks en crackers Sojaboon olie bevatten, wat erg rijk is aan Omega 6.


“De meeste Europeanen en Noord Amerikanen krijgen tegenwoordig veel te veel Omega-6 en veel te weinig Omega-3 binnen.  Deze onbalans in het dieet zou het stijgend aantal ziekten als astma, hart- en vaatziekten, veel vormen van kanker, auto-imuniteit en neurodegeneratieve ziekten kunnen verklaren, waarvan men geloofd dat ze veroorzaakt worden door ontstekingen in het lichaam.” Dr Andrew Weil

De Xoçai Omega Square bevat gezonde chocolade en Omega-3s; een winnende combinatie voor gezondheid en vitaliteit. Ze hebben een minimum van 200 mg DHA en EPA per 3 stuks 11 gram Squares.   De Xoçai Omega Squares zijn een excellente bron van Omega-3 en bevorderen de noodzakelijke balans van essentiële vetten dankzij de Açai bes, lijnzaad en een gepatenteerde plantaardige ingekapselde Omega-3.  Als je normaal gezien een gewone pure chocolade reep eet per dag en je vervangt deze met Xoçai Omega Squares, geniet dan van de volgende voordelen:

1.    Je vermijd de lege calorieën, geraffineerde suikers en verzadigde vetten die je in gewoon chocolade snoep vindt.
2.    Je krijgt voldoende Omega-3 binnen, en
3.    Je verhelpt de Omega-3 en Omega-6 onbalans door je hoeveelheid Omega-3 inname te verhogen.

Hoe langer je op regelmatige basis Xoçai Omega Squares eet, hoe dichter je bij de ideale Omega-3/Omega-6 ratio komt.  Als je nog nooit de Omega Square antioxidant chocolade geprobeerd hebt, laat je dan niet verrassen door het feit dat ze zo voedzaam zijn. 
Eigenlijk is een van de beste MLM geheimen het feit dat de Xoçai Omega Squares niet smaken zoals traditionele gezondheid supplementen.  Een gezond leven is niet gebaseerd op onthouding, maar op verstandige keuzes maken.  




Geen opmerkingen:

Een reactie posten